SGP closes when activating the filter wheel

When making equipment connections, when I activate the filter wheel the SGP closes unexpectedly and I have to start over.

What filter wheel? When I used a QHY CFW3 I always had to open the settings first, close settings window, then connect. Otherwise SGP would either close or hang.

CFW2-S filter wheel. I use it with the driver QHYWRS232.

Please provide SGP logs:

Thank you,
Jared

Jared
I’m sorry if I didn’t follow the rules. I ask you to close this request. I will search the forum. Thank you.

05/15/20 15:38:31.407][DEBUG] [Main Thread] Licensing: Machine ID found…
[05/15/20 15:38:31.412][DEBUG] [Main Thread] Checking for valid internet connection…
[05/15/20 15:38:31.634][DEBUG] [Main Thread] Valid internet connection detected…
[05/15/20 15:38:34.498][DEBUG] [Main Thread] Licensing: Request for licenses successful, writing cookie…
[05/15/20 15:38:34.504][DEBUG] [Main Thread] Licensing: Applying licenses…
[05/15/20 15:38:34.505][DEBUG] [Main Thread] Licensing: Licenses applied…
[05/15/20 15:38:34.506][DEBUG] [Main Thread] SGPro retail license…
[05/15/20 15:38:35.379][DEBUG] [Main Thread] API successfully started on port 59590…
[05/15/20 15:38:36.070][DEBUG] [Main Thread] Error loading notification settings! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\notifications.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.073][DEBUG] [Main Thread] Error loading GNS endpoint settings! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\gnsSettings.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.074][DEBUG] [Main Thread] Error loading email endpoint addresses! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\1-emailEndpointAddresses.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.074][DEBUG] [Main Thread] Error loading email endpoint addresses! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\2-emailEndpointAddresses.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.074][DEBUG] [Main Thread] Error loading email endpoint addresses! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\3-emailEndpointAddresses.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.075][DEBUG] [Main Thread] Error loading text file endpoint data! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\1-textFileEndpointSettings.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.075][DEBUG] [Main Thread] Error loading text file endpoint data! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\2-textFileEndpointSettings.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.075][DEBUG] [Main Thread] Error loading text file endpoint data! Não foi possível localizar o arquivo ‘C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\3-textFileEndpointSettings.sgd’.
[05/15/20 15:38:36.078][DEBUG] [Main Thread] ===== S E Q U E N C E G E N E R A T O R (v3.0.3.169) =====
[05/15/20 15:38:36.173][DEBUG] [Main Thread] OS: Microsoft Windows 10 Pro
[05/15/20 15:38:36.475][DEBUG] [Focuser Thread] Entering Fouser message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.475][DEBUG] [Camera Thread] Entering camera message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.476][DEBUG] [TEC Thread] Entering TEC message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.476][DEBUG] [Filter Wheel Thread] Entering Filter Wheel message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.477][DEBUG] [Rotator Thread] Entering Rotator message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.477][DEBUG] [Auto Guider Thread] Entering Auto Guider message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.478][DEBUG] [Auto Guider Error Thread] Entering Auto Guider message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.478][DEBUG] [Dome Thread] Entering Dome message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.478][DEBUG] [Safety Thread] Starting safety monitor…
[05/15/20 15:38:36.479][DEBUG] [Environment Device Thread] Starting environment device monitor…
[05/15/20 15:38:36.492][DEBUG] [Telescope Thread] Entering Telescope message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:36.508][DEBUG] [Main Thread] Settings changed (or loaded)…
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiAutoStretch = False
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgLastFileFolder =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFormScaleWarning = False
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingRecoveryDuration = 90
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGLpt2Address = 278
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliFlushLow = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGLpt1Address = 378
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingShowBetas = False
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiMouseAction = Stretch
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomCamera =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTemperhumInterval = 300
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingASCOMWarningShown = False
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPlateCamScale = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCanonMirrorSettle = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingInterface =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomFilterWheel =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAstroArtDisplayInstructions = True
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiPhdZoom = 40
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCheckForUpdatesOnStart = True
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiLastImageDir =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTemperHumUserTempComp = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCaptureCalFramesAlways = False
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingDelayFirst = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliNormalSpeedMode = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliHighSpeedMode = 0
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMfPosition = {X=0,Y=0}
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSoundAttention =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPinpointCatalog =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCameraOverhead =
[05/15/20 15:38:36.509][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPlateSolveOn = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAstrometryNetEndpointList = System.Collections.Specialized.StringCollection
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGGuider = None
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFocusLockDirectory =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingQSIFanSpeed = 2
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingNaggerText =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiPhdDisplay = RA/Dec
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiShowToolStrip = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiShowCrosshairs = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: WindowGeometry =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgRenameStringLocation = 2
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgSubFolders = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: WindowGeometrySearch =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingOffset = -1
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAutoStretchLevel = Low
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTemperHumUnits = C
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingProfileDirectory =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingBasename =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingHfrColor = Color [RoyalBlue]
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingNikonAfBinning = 1
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGFanOffWithTec = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomSafetyMonitor =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiSize = {Width=800, Height=600}
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgCopyAndRenameFiles = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSimDownloadTimesAf = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingNagger = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingImportFromCfw = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiShowStatusTrip = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingShowTooltipHelp = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastUpdateCheck = 01/01/2012 00:00:00
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingEventSuffixes = null
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCpPosition = {X=0,Y=0}
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGCfwPort =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiLocation = {X=0,Y=0}
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgLastCsvFolder =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLoadLastSequence = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPlateSolve3Catalogs =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGFilterWheel = Auto Detect
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGConnection = USB
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingDSLRSoftwareBinForAf = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAutoSave = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFirstTime = True
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAutoRecoveryActive = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiState = maximized
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingUseSequenceOptions = False
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSoundCompleted =
[05/15/20 15:38:36.516][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTrialExpiredShown = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTemperHumColor = Grey
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingDataDirectory =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCanonFileFormat = Single Image (CFA FITS)
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAlnitakComPort =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgRenameFiles = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPhd2InstallPath =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSubFolder = True
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastSGSaveFolder =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFindStars = Normal (recommended)
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingNikonDataFormat = FITS
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPlaySounds = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastNikonType = Auto Connect
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastSequenceStart = 01/01/0001 00:00:00
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomTelescope =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiPhdScale = 100
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgRenameType = 0
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingHelpLanguage = English
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTemperHumUserHumidityComp = 0
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiPhdRaColor = Color [Blue]
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastImageSaveFolder =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastSequence =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgOverwriteExisting = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFinishFullEvent = True
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMosaicOverlap = 20
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingQSIFanOffWithTec = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingRecentSequences =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingDefaultDirectory =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiPhdDecColor = Color [Red]
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAstrometryNetEndpoint = Astrometry.NET (Remote)
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliFlushHigh = 0
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingStarsColor = Color [OrangeRed]
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingDefaultMfwFov = 4,0
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGLpt3Address = 3BC
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomFocuser =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgLastFolder =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: WindowGeometryOpen =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingNumEvents = 5
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingDelayBetween = 0
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingCanonAfBinning = 1
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingPlateCamBlank =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLogApiCalls = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingNikonUseBulbModeAlways = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTempFiles = C:\Temp
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliHighSpeedDesc =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGCfwUseRS232 = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingRecoveryInterval = 10
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingEnableImageHistory = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGEthernetIP = 0.0.0.0
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliNormalSpeedDesc =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingIgCopyLocation =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSBIGAutoDetectIp = True
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAstroArtStartApp = True
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingSimDownloadTimesPlate = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMicroTouchLocation =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingEventAlwaysVisible = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingMdiNewWindow = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingTrialQuestionsAsked = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingFliRbiMitigation = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingGain = -1
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomDome =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLookForTemperDevices = False
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingLastAscomRotator =
[05/15/20 15:38:36.517][DEBUG] [Main Thread] * SETTING: settingAfTestPackPath =
[05/15/20 15:38:36.533][DEBUG] [Main Thread] Error loading profile C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Sequence Generator Pro\qhy.sgp.

O fluxo de entrada não está em um formato binário válido. O conteúdo inicial (em bytes) é: 7B-0D-0A-20-20-22-73-46-6F-72-49-6D-61-67-69-6E-67 …
[05/15/20 15:38:36.626][DEBUG] [Main Thread] ASCOM Observing Conditions Hub (OCH)
[05/15/20 15:38:36.626][DEBUG] [Main Thread] ASCOM Observing Conditions Simulator
[05/15/20 15:38:36.626][DEBUG] [Main Thread] OpenWeatherMap ObservingConditions
[05/15/20 15:38:36.626][DEBUG] [Main Thread] TEMPerHUM
[05/15/20 15:38:36.628][DEBUG] [Main Thread] Performing initialization…
[05/15/20 15:38:36.628][DEBUG] [Main Thread] Creating new sequence with no profile
[05/15/20 15:38:36.640][DEBUG] [Main Thread] Performing full form reset (with default data)…
[05/15/20 15:38:36.643][DEBUG] [Main Thread] Retreiving new equipment objects…
[05/15/20 15:38:36.643][DEBUG] [Main Thread] New camera object (No Camera) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.644][DEBUG] [Main Thread] New filter wheel object (No Filter Wheel) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.649][DEBUG] [Main Thread] New environment device object (No Environment Device) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.649][DEBUG] [Main Thread] New focuser object (No Focuser) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.650][DEBUG] [Main Thread] New telescope object (No Telescope) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.650][DEBUG] [Main Thread] New rotator object (No Rotator) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.650][DEBUG] [Main Thread] New dome object (No Observatory) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.651][DEBUG] [Main Thread] New flat box object (No Flat Box) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.651][DEBUG] [Main Thread] New safety monitor object (No Safety Monitor) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.652][DEBUG] [Main Thread] New auto guider object (No Auto Guider) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.652][DEBUG] [Main Thread] New plate solver object (No Plate Solver) dispatched…
[05/15/20 15:38:36.663][DEBUG] [Main Thread] Populating the form controls…
[05/15/20 15:38:36.785][DEBUG] [Main Thread] Added row 0…
[05/15/20 15:38:36.866][DEBUG] [Main Thread] Added row 1…
[05/15/20 15:38:36.917][DEBUG] [Main Thread] Added row 2…
[05/15/20 15:38:36.970][DEBUG] [Main Thread] Added row 3…
[05/15/20 15:38:37.032][DEBUG] [Main Thread] Added row 4…
[05/15/20 15:38:37.047][DEBUG] [Main Thread] Loading custom filter names…
[05/15/20 15:38:37.053][DEBUG] [Main Thread] PopulateDataModel: Transferring view to the data model…
[05/15/20 15:38:37.144][DEBUG] [Main Thread] Retreiving new equipment objects…
[05/15/20 15:38:37.144][DEBUG] [Main Thread] New camera object (No Camera) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.146][DEBUG] [Main Thread] New filter wheel object (No Filter Wheel) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.146][DEBUG] [Sequence Thread] Entering sequence message dispatch loop…
[05/15/20 15:38:37.146][DEBUG] [Main Thread] New environment device object (No Environment Device) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.147][DEBUG] [Main Thread] New focuser object (No Focuser) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.148][DEBUG] [Main Thread] New telescope object (No Telescope) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.149][DEBUG] [Main Thread] New rotator object (No Rotator) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.149][DEBUG] [Main Thread] New dome object (No Observatory) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.150][DEBUG] [Main Thread] New flat box object (No Flat Box) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.151][DEBUG] [Main Thread] New safety monitor object (No Safety Monitor) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.151][DEBUG] [Main Thread] New auto guider object (No Auto Guider) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.151][DEBUG] [Main Thread] New plate solver object (No Plate Solver) dispatched…
[05/15/20 15:38:37.155][DEBUG] [Main Thread] Checking if version check is required…
[05/15/20 15:38:37.349][DEBUG] [Cleaner Thread] Running cleanup…
[05/15/20 15:38:37.349][DEBUG] [Main Thread] UI layout found, loading layout at C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\sg_ui_config.xml
[05/15/20 15:38:37.349][DEBUG] [Cleaner Thread] Cleaning 0 files in directory C:\Users\prfur\AppData\Local\SequenceGenerator\Temp…
[05/15/20 15:38:37.349][DEBUG] [Cleaner Thread] Cleaning multi camera registration file…
[05/15/20 15:38:37.349][DEBUG] [Cleaner Thread] Cleaning finished…
[05/15/20 15:38:39.921][DEBUG] [Main Thread] Performing deserialize…
[05/15/20 15:38:40.002][DEBUG] [Main Thread] Loading custom filter names…
[05/15/20 15:38:40.035][DEBUG] [Main Thread] ReflectDataModel: Transferring data model to the view…
[05/15/20 15:38:40.069][DEBUG] [Main Thread] Retreiving new equipment objects…
[05/15/20 15:38:40.070][DEBUG] [Main Thread] New camera object (QHY9 CCD Camera.) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.083][DEBUG] [Main Thread] New filter wheel object (QHYFWRS232 FilterWheel.) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.091][DEBUG] [Main Thread] New environment device object (No Environment Device) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.095][DEBUG] [Main Thread] New focuser object (Moonlite DRO Focuser Driver) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.106][DEBUG] [Main Thread] New telescope object (EQMOD ASCOM EQ5/6) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.116][DEBUG] [Main Thread] New rotator object (No Rotator) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.118][DEBUG] [Main Thread] New dome object (No Observatory) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.121][DEBUG] [Main Thread] New flat box object (No Flat Box) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.124][DEBUG] [Main Thread] New safety monitor object (No Safety Monitor) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.126][DEBUG] [Main Thread] New auto guider object (No Auto Guider) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.126][DEBUG] [Main Thread] New plate solver object (PlateSolve2) dispatched…
[05/15/20 15:38:40.518][DEBUG] [Main Thread] Populating the form controls…
[05/15/20 15:38:40.640][DEBUG] [Main Thread] Added row 0…
[05/15/20 15:38:40.739][DEBUG] [Main Thread] Added row 1…
[05/15/20 15:38:40.859][DEBUG] [Main Thread] Added row 2…
[05/15/20 15:38:40.974][DEBUG] [Main Thread] Added row 3…
[05/15/20 15:38:41.039][DEBUG] [Main Thread] Added row 4…
[05/15/20 15:38:41.488][DEBUG] [Main Thread] Populating the form controls…
[05/15/20 15:38:41.533][DEBUG] [Main Thread] Added row 0…
[05/15/20 15:38:41.578][DEBUG] [Main Thread] Added row 1…
[05/15/20 15:38:41.630][DEBUG] [Main Thread] Added row 2…
[05/15/20 15:38:41.693][DEBUG] [Main Thread] Added row 3…
[05/15/20 15:38:41.759][DEBUG] [Main Thread] Added row 4…
[05/15/20 15:38:42.216][DEBUG] [Main Thread] Populating the form controls…
[05/15/20 15:38:42.253][DEBUG] [Main Thread] Added row 0…
[05/15/20 15:38:42.296][DEBUG] [Main Thread] Added row 1…
[05/15/20 15:38:42.346][DEBUG] [Main Thread] Added row 2…
[05/15/20 15:38:42.404][DEBUG] [Main Thread] Added row 3…
[05/15/20 15:38:42.472][DEBUG] [Main Thread] Added row 4…
[05/15/20 15:38:43.339][DEBUG] [Main Thread] Populating the form controls…
[05/15/20 15:38:43.378][DEBUG] [Main Thread] Added row 0…
[05/15/20 15:38:43.420][DEBUG] [Main Thread] Added row 1…
[05/15/20 15:38:43.470][DEBUG] [Main Thread] Added row 2…
[05/15/20 15:38:43.531][DEBUG] [Main Thread] Added row 3…
[05/15/20 15:38:43.599][DEBUG] [Main Thread] Added row 4…
[05/15/20 15:38:44.569][DEBUG] [Main Thread] Display image preview using asynch task…
[05/15/20 15:38:44.857][DEBUG] [Main Thread] Display image preview using asynch task…
[05/15/20 15:41:44.547][DEBUG] [Main Thread] Connecting ASCOM focuser…
[05/15/20 15:41:44.678][DEBUG] [Main Thread] Focuser supports temperature
[05/15/20 15:41:44.678][DEBUG] [Main Thread] Current temperature reports: 25,5
[05/15/20 15:41:44.681][DEBUG] [Main Thread] Focuser reports Max Increment as: 10000
[05/15/20 15:41:44.681][DEBUG] [Main Thread] Focuser reports max steps as: 10000
[05/15/20 15:42:05.257][DEBUG] [Filter Wheel Thread] SGM_FW_SET_POSITION message received…
[05/15/20 15:42:05.258][DEBUG] [Filter Wheel Thread] GlobalExceptionHandler caught : O índice estava fora dos limites da matriz.
[05/15/20 15:42:05.259][DEBUG] [Filter Wheel Thread] Runtime terminating: True